CORONA VIRUS I PRIRODNO LIJEČENJE

Corona virus

Udruga Iskra iscjeljenja godinama proučava vrijedno ljekovito bilje sa naših područja i sada može pomoći svojim savjetima protiv Corona virusa. Protiv virusa nemamo mnogo biljaka ali u našem području su svega tri : divizma, matičnjak i plod bazge.

Koristimo i plućnjak radi čišćenja pluća uz podbjel, marulju, čestoslavicu i poljsku preslicu. Usput bi trebalo čistiti i našu krv sa koprivom, trputcem, ljutom paprikom i bijelim lukom ako ga možete jesti. Iste biljke preporučam i u biljnim kapima koje su koncentrat.

PREPORUČAMO : ČAJ I BILJNE KAPI

SIMPTOMI CORONA VIRUSA :

Prvo se naseljava u nosu i grlu, grebucka i draži. Ispirati grlo da ne siđe dolje u pluća. Ovdje se i suho kašlja, nadražajno bez sekreta. Nema temperature, ovo traje 2-4 dana.  Nema sekreta iz nosa. Nakon 5-6 dana virus može da siđe u pluća i tada se javlja povišena temperatura, suhi kašalj i plitak dah. . Teško disanje je znak da je virus u plućima.

Ako niste sakupljali ljekovito bilje ove godine, članovi udruge vam mogu poslati već gotove čajne mješavine i biljne kapi na vaše adrese.

Samo nazovite  –  00385 91 565 4848

Post comment

Leave a Reply