ETERIČNA ULJA UMJESTO HODA PO VATRI

ETERIČNIM ULJIMA PO STOPALIMA UMJESTO PO VATRI , Neven Carin

Eterična ulja umjesto HODANJA PO VATRI

Da li znate koji je najučinkovitiji dio tijela za djelovanje eteričnih ulja i poboljšanje zdravlja ? To su naša stopala!

Evo nekoliko razloga:

1. Naša stopala imaju mnogo veće pore od ostatka tijela, pa eterična ulja djeluju brže i učinkovitije. Poput velikih slamčica upijaju ljekovite spojeve iz eteričnih ulja i hrane naš krvotok.

2. Koža na stopalima nije tako osjetljiva kao na drugim dijelovima tijela, pa na noge možete nanositi i snažna, ”vruća” ulja kao origano ili pepermint.

3. Uz dlanove, tabani su jedino mjesto na tijelu koje ne sadrži žlijezde lojnice i zato su savršenI za nanošenje eteričnih ulja.

4. Prema drevnim znanjima, svaka linija živaca završava na stopalima. Kao i na dlanovima, tu se nalaze refleksne točke koje odgovaraju organima u tijelu, tako da primjenom eteričnih ulja na stopalima moguće je imati povoljno djelovanje na određene dijelove tijela.

5. Naša stopala nas energetski povezuju sa Majkom Zemljom.

Dragi moji i drage moje, dok čekamo prvu ovogodišnju vatru u Hrvatskoj 23.03. u ovim zimskim vremenima razveselite svoje partnere ljekovitom i stimulirajućom masažom eteričnim uljima po stopalima.

Efekat koji ćete dobiti radi stimuliranja svih točki na stopalu neću vam u potpunosti ispričati nego ćete mi se vi javiti  GARANTIRAM DA ĆETE BITI ZADOVOLJNI kao i nakon HODANJA PO VATRI 

Post comment

Leave a Reply