ČLANOVI UDRUGE I OVE GODINE NA SAJMU ZDRAVOG ŽIVLJENJA ZG VELESAJAM 2018

SAJAM ZDRAVOG ŽIVLJENJA 2018

I ove godine članovi udruge Iskra iscjeljenja bili su prisutni na međunarodnom sajmu zdravog življenja Mystika 2018 na Zagrebačkom velesajmu. Predsjednik udruge Neven Carin imao je predavanje o prirodnim metodama iscjeljivanja sa naših prostora .

O ljekovitom bilju i njegovom branju sa stajališta energetske medicine mnogi su slušali sa velikom radoznalošću, o zdravoj hrani naših djedova i baka te spektakularnim završetkom predavanja o tradicionalnom iscjeljivanju elementom vatre na našim područjima.

Gosp. Neven je posebno naglasio da nikako ne smijemo izgubiti ta stara i vrijedna znanja , da ga treba sačuvati za buduće generacije posebno u ovo stresno doba kada većina antibakterijskih lijekova ne djeluje ali bilje još uvijek da.

Predavanje je prošlo odlično sa mnoštvom zainteresiranih sudionika o toj vrijednoj tematici i očuvanju starih i provjerenih prirodnih metoda iscjeljivanja Hrvatske i susjednih zemalja.

Svi koji žele proučavati stare metode iscjeljivanja ali i kulturu i znanja naših područja, dobrodošli ste u udrugu ISKRA ISCJELJENJA. Jedino zajedničkim radom i proučavanjem možemo naprijed.

Sajam zdravog življenja Mistika 2018 Zagrebački velesajam Neven Carin
  Sajam zdravog življenja Mistika 2018 Zagrebački velesajam
Neven Carin i Krešo Mišak Sajam zdravog življenja
  Neven Carin i Krešo Mišak Sajam zdravog življenja
RAZMJENA ISKUSTAVA HRVATSKA INDIJA
RAZMJENA ISKUSTAVA HRVATSKA INDIJA Neven Carin

 

Post comment

Leave a Reply